Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Kaçış yolları ve sair tedbirler, yangın yahut gayrı ivedi durumlarda emanet eminğinin sadece uslu bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Binalarda belli başlı standartlarda önem alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Vüruten teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir araba güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem izleme fail bir firmayız.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

çıpa yahut çelikten meydana getirilen ve binanın haricinde ülke alan yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi derunin kullanılmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kırmızıınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan Yangın kapısı istanbul çdüzenışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca akım etmesi ve lazım çaldatmaışmaların da buna bakılırsa yapılması gerekmektedir.

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut ev bark sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; yarar korumaya malik olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz evetğu yek bir örnek yeterlidir!

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page